09-02-2009, 03:45 AM
09-02-2009, 06:04 AM
tevfik soyyiğit; akü gsf / seramik bölümü - guardinals ve afyon ninja band'ın gitaristiyim. afyon'da öğrencilik hayatım boyunca 3 yıl deliğimden çıkmadım. 4. yıl ne olduysa bi gaza geldim ki sormayın a dostlar. atraksiyonun ve paylaşımın dibine vurmak istiyorum. sağlam organizasyonlar ayarlayıp konserler verelim, birlikte gezelim tozalım, muhabbet vs.. her türlü varım ben!
09-02-2009, 06:11 AM
Öncelikle "Site"mize hoşgeldin demek istiyorum. Sonra da kendime
Ben Hafize. Antalya'lıyım ama doyduğum memleket olarak Afyon'luyum. Rock müziğe gönül verenlerdenim ben de. Paylaşımlarımızın öğretici ve eğlenceli olması dileğiyle.
Hepinize Sevgiler
Ben Hafize. Antalya'lıyım ama doyduğum memleket olarak Afyon'luyum. Rock müziğe gönül verenlerdenim ben de. Paylaşımlarımızın öğretici ve eğlenceli olması dileğiyle.
Hepinize Sevgiler
09-02-2009, 06:12 AM
Başkanım hoşgeldiniz 

09-02-2009, 06:27 AM
Herkese selamlar. Ben tolga namıdiğer satolga
Sitenin ilk üyelerindenim herhalde. Siteyi başarılı buldum. Zamanla daha da güzel olacagına inanıyorum. Ben de Afyonlu sayılırım. Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Tüm yönetici arkadaslara basarılar diliyorum. İnşallah güzel organizasyonlarda hep birlikte oluruz. Saygılar , sevgiler 
Sitenin ilk üyelerindenim herhalde. Siteyi başarılı buldum. Zamanla daha da güzel olacagına inanıyorum. Ben de Afyonlu sayılırım. Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Tüm yönetici arkadaslara basarılar diliyorum. İnşallah güzel organizasyonlarda hep birlikte oluruz. Saygılar , sevgiler 
09-02-2009, 06:34 AM
Esad ASLAN 
Sitenin webtasarımı benden sorulur xD site tasarımıyla ya da içeriğiyle ilgili bir sorununuz olursa, çekinmeden bana PM ile bildirebilirsiniz

Sitenin webtasarımı benden sorulur xD site tasarımıyla ya da içeriğiyle ilgili bir sorununuz olursa, çekinmeden bana PM ile bildirebilirsiniz

09-02-2009, 07:22 AM
Merhaba dostlar, ben Hss, Ankaralıyım, Akü Metal Öğrt. mezunuyum, İşim gücüm kalmadı bu işlere girdim, 4 yıldır afyonda müzik yaptım, Siyah Kuşak, Deepses, AfyonNinjaBand gruplarında görev aldım... Site için hazırım

09-02-2009, 07:28 AM
Retheos Yazılan:
Başkanım hoşgeldiniz 

Teşekkür ederim Ramazan .. Sitemiz ve de hepimiz Hoşgeldik 
09-02-2009, 07:40 AM
Öncelikle akurock ailesine[ \m/ ] selamlar 
Ben Semih 20 Yaşındayım Mersinliyim Bu sene aku'yu kazandım.
Ramazan ve Hüso saolsunlar yalnız birakmadilar bende onlari yalnız birakmicam

09-02-2009, 07:43 AM
Selam arkadaşlar Erkan ben Esk liyim Afyonda son senem çalgıcıyım 

09-02-2009, 07:55 AM
ooo babalar toplanıyo ufaktan xD
09-02-2009, 07:55 AM
Ben mehmet..
Afyonda 4. yılıma girmek üzereyim.. Genel itibari ile Metal Müzik tutkunu onu geçtim koyu Black Metal Tutkunu ve Türkiye'den de koyu hayranı olduğum iki grup var (bknz : imzama
)
ArsnovA grubu ile yer, içer ,gezer, tozar , konserler ayarlar, eğlenirim.. Afyon'da yapılacak en güzel şeyleri beraber yaptık
AfyonRocK'tan da tanıyan vardır bir zamanlar
Afyonda 4. yılıma girmek üzereyim.. Genel itibari ile Metal Müzik tutkunu onu geçtim koyu Black Metal Tutkunu ve Türkiye'den de koyu hayranı olduğum iki grup var (bknz : imzama
) ArsnovA grubu ile yer, içer ,gezer, tozar , konserler ayarlar, eğlenirim.. Afyon'da yapılacak en güzel şeyleri beraber yaptık
AfyonRocK'tan da tanıyan vardır bir zamanlar

09-02-2009, 08:00 AM
Sam Yazılan:
Öncelikle akurock ailesine[ \m/ ] selamlar 

Eyvallah Semih, seni aramızda görmek çok güzel iyi işlerde görüşürz inş 
09-02-2009, 08:03 AM
:) 3ünde afyondayım 4 ünde kayıt var 
09-02-2009, 08:24 AM
hayırlıı olsun siteniz 

09-02-2009, 08:28 AM
hezkez bir seyler yapmıs ben afyonluyum canakkalede konaklama isletmeciligi okuyorum .. canakkale rock music tarzında bircok bar ve cafe ye sahip o yüzden gelismis diye bilirim fakat afyonda bu biraz zor kitle var fakat o kitlleyi cıkarmak sızın elinizde kolay gelsinn.
09-02-2009, 08:31 AM
Merhaba.Ben Kerem.Afyonluyum.Yaşım 15.Bass gitar çalmak için uğraşmaktayım.Kısa bir sürede olsa.Afyon Ninja'nın içinde bulundum.Anadolu Ögretmen Lisesinde 1. sınıfım.Herkese tekrar Selam olsun *\m/*
09-02-2009, 08:40 AM
hoş geldiniz arkadaslar site evrenseldir herkez PAYLASIMDA bulunabilir 

09-02-2009, 09:19 AM
Ala ala..
Ben Burak.. Afyon Kocaeli (Bilen bilir
) Üni'nin bir bölümünden mezunum..
Şu an Afyon'dayım, bundan sonra da arada sırada buada olacağım..
Teffcim, babalar demiş yazma gereği hissettim..
Biz 4 sene evvel çok ciddi işler yaptık ama en sonunda ilgisizlikten sıkıldık.. Umarım iyi bir şeyler yaparsınız da, eğlenirsiniz biraz...
Manen ve fikren yanınızdayım.. GG
Ben Burak.. Afyon Kocaeli (Bilen bilir
) Üni'nin bir bölümünden mezunum..Şu an Afyon'dayım, bundan sonra da arada sırada buada olacağım..
Teffcim, babalar demiş yazma gereği hissettim..
Biz 4 sene evvel çok ciddi işler yaptık ama en sonunda ilgisizlikten sıkıldık.. Umarım iyi bir şeyler yaparsınız da, eğlenirsiniz biraz...
Manen ve fikren yanınızdayım.. GG
09-02-2009, 09:27 AM
Selamlar. Ben Ozan. Müstakbel sıhhiyeciyim. Henüz bir enstrman çalmıyorum fekat en kısa zamana "kursa yazılcam." 

09-02-2009, 09:31 AM
Ozan Ayıb edon Erkan Oğur gibi konuşma daha yaşın küçük. Arkadaşlar Pitoxil Ozan Sweep Arpegio teknikleri üzerinde yeterli derecede gitar çalıp kayıt teknikleri bakımından da gayet başarılı işler çıkaran bir arkadaşımızdır... Ya Cihanustamızı arar gözlerimmmm
09-02-2009, 09:31 AM
Slm bn Tuncay siteyi çok başarılı buldum dağılım açısından,
Bir süredir gitarla oynuyorum,sağlam metallica'cıyım...
Bir süredir gitarla oynuyorum,sağlam metallica'cıyım...
09-02-2009, 09:33 AM
davul ile carpişiyorum bende
suana kadar kazanamadım ama gün gelecek knouck-out edecem davulu
suana kadar kazanamadım ama gün gelecek knouck-out edecem davulu
09-02-2009, 09:42 AM
Selam herkese ben de bu sene kazandım afyonu GSF resim bölümündeyim şehir beni çok düşündürdü ilk başta ama böyle bir kitleyi görmek güzel 

09-02-2009, 09:44 AM
Okul ortamı güzeldir şehiride biz güzelleştiricez inş hoşgeldininiz...